На кордоні затримали 20-річного “пенсіонера”. Добре що не вагітний, як його попередник.

На кордоні затримали 20-річного “пенсіонера”. Добре що не вагітний, як його попередник.

Тривала 71-а доба протистояння українського народу проти російської агресії. Відповідно жити нам приходиться за умовами та законами воєнного стану. Та деякі “особливі” екзимпляри й досі не можуть зрозуміти, що коли вони вдаватимуться до різного роду незаконних хитрощів, щоб втекти із країни, то дістануть по заслугах.

Скоріш за все наших прикордонників вже нічим не здивуєш. Бачили вони різне: одні ховалися в багажниках машин, інші переодягаються в жіночий одяг, були навіть такі, хто мали довідку про вагітність, важку вагітність.

Так ось, бал-маскарад продовжується. На кордоні затримали 20-річного “пенсіонера”, який хотів перетнути кордон в пункті пропуску “Солотвино” за липовим документом.

Відомо, що хлопець родом з Херсону, де й придбав липове пенсійне посвідчення за 1500 доларів.

“За даним фактом прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч.4 ст. 358 ККУ “Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів” та ст. 336 ККУ “Ухиляння від призову за мобілізацією”, – йдеться у повідомленні.